Transport

Benalmádena Costa ligger cirka 15 km fra Málagas lufthavn. Der er mange bus- og togforbindelser til og fra lufthavnen. Det er også muligt at leje en bil til afhentning i lufthavnen hele døgnet, det anbefales at bestille hjemmefra. Lejlighederne ligger meget centralt, og det er ikke nødvendigt at leje bil.

 

Bus

Busselskabet CTSA-Portillo har buslinjen M-128 som kører mellem lufthavnen, Torremolinos og Benalmádena.

Du finder busstoppestedet i lufthavnen ved udgangen fra Terminal 3 lige ved ankomsthallen. En returbillet til Benalmádena koster ca. 5 €, og turen varer omkring 50 minutter. Der er afgange fra lufthavnen mandag til fredag kl. 7:00-20:30. Lørdag, søn- og helligdage kl. 8:00-10:30.

Fra Benalmádena kører der busser mandag til fredag kl. 6:00-19:30. Lørdag, søn- og helligdage fra kl. 7:00-21:30.

 

Tog

Togstationen ligger overfor indgangen til ankomsthallen i Terminal 3. Du kan købe billetter i de opstillede automater. En enkeltbillet kaldes “ida” og returbillet “ida y vuelta”. En enkeltbillet til Benalmádena koster ca. 3 €, og turen tager 18 minutter. Togene går hvert 20. minut i myldretiden.

Linje C1 kører mellem Málaga Lufthavn og Fuengirola, og du skal stå af på stationen Benalmádena, Arroyo de la Miel. Der er afgange fra lufthavnen kl. 5:42-22:42, og fra Fuengirola kl. 6:20-23:20.

Fra togstationen kan du tage en Taxa det sidste stykke til lejlighederne, eller du kan gå på ca. 20 min.

 

Taxa

Der er en stor taxaholdeplads lige uden for ankomsthallen til terminal 3.

En taxa til Benalmádena Costa koster ca. 25 €.

Retur til lufthavn med taxa er let, da der er en stor taxaholdeplads lige udenfor Benal Beach, hvor der er åbent døgnet rundt.

 

Bybusser

Det er både nemt og billigt komme rundt med offentlig transport i Benalmádena. Busserne er punktlige og effektive. Buslinjen nr. 1, M-103 kører mellem Benalmádena Costa, Arroyo de la Miel og Benalmádena Pueblo. En enkeltbillet koster ca. 1,60 €.

Se http://siu.ctmam.ctan.es, for at få flere oplysninger om priser og busruter.